Hodnocení obchodu

5,0 83 hodnocení
5
82x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Michaela | 9.4.2022
KM Avatar autora Karolína Mbaye | 8.4.2022
TS Avatar autora Tomáš Sedlák | 16.3.2022
Tak a je za mnou další nákup na tomto eshopu... možná jen dvě drobnosti.... 1) šijete moc krásné věci a tímto způsobem u Vás nechám moc peněz :D 2) bydlíte daleko - což je škoda :D ale možná i dobře, protože by se tam manželce líbilo ještě víc věcí :D Děkuji už se na houpačku moc těšíme
TS Avatar autora Tomáš Sedlák | 21.2.2022
Je toho mnoho, ale nechci psát zbytečně dlouhou recenzi... za mě prostě úžasný... nejen produkt v jiné kombinaci než je standard, osobní vyzvednutí, přátelský přístup... opravdu doporučuji!!! Rád si objednám další výbavu až malá poporoste!!! Děkuji
T Avatar autora Tereza | 18.1.2022
Sada Mickey Pink L je naprosto kouzelná. Krásný materiál a barvy, opravdu top.
M Avatar autora Monika | 13.1.2022
Super
MP Avatar autora Michal Pintér | 24.12.2021
S obchodem jsem maximálně spokojený. Kvalitní výrobky i rychlé doručení a dcerka je v zavinovačce i hnízdečku poradna fešanda.
IM Avatar autora Inka Mutínská | 26.11.2021
Maximální spokojenost
P Avatar autora Pavla | 26.11.2021
Skvělá a rychlá komunikace, bez problémů
L Avatar autora Lucie | 1.11.2021
Rychlá komunikace, kvalitní produkty. Naprostá spokojenost! ;-)
BN Avatar autora Barbora Nováková | 10.5.2021
Nadmiru spokojenost - neuveritelna vstricnost, rady a skvely pristup. Materialy supr.
A Avatar autora Andrea | 19.4.2021
Skvela spoluprace????
G Avatar autora Gabriela | 16.4.2021
Super komunikacia, oceňujem možnosť zvoliť si farby, rýchle dodanie. Krásny a kvalitný set.
DN Avatar autora Daniela Němcová | 16.3.2021
Velká spokojenost už podruhé, krásně ušité, rychle dodané a domluva s dodavatelkou perfektní.
L Avatar autora Lena | 21.2.2021
Jako na obrázku Perfektní komunikace Bleskové dodání Nemohu jinak než doporučit
JF Avatar autora Jana Filakovska | 16.2.2021
Velka spokojenost, krasne farby
MC Avatar autora Marie Chvatíková | 10.2.2021
Naprostá spokojenost. Doporučuji
YB Avatar autora yvana Buzalkova | 14.1.2021
Nadšena❣️
Avatar autora Martina Švorcová | 22.12.2020
Naprostá spokojenost, hnízdečko pro miminko moc hezké ????. Doporučuji
MS Avatar autora Monika Sochorová | 19.12.2020
Naprosto úžasné, set pro miminko vypadá ve skutečnosti ještě krásněji než na obrázku. Domluva s paní parádní. DOPORUČUJI
Nahoru
83 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení